image
Sursa foto: Epoch Times

Ce spune Alexandru Slusari despre anunțul CEC privind totalizarea turului doi al alegerilor din Chișinău

După ce Comisia Electorală Centrală a anunțat că a recepționat procesul-verbal cu privire la totalizarea turului doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, a declarat că locuitorii capitalei aşteptat să afle alt răspuns, și anume că toate actele legate de scrutinul din 3 iunie au fost deja expediate către Judecătoria Chișinău, sediul Centru.

„Am citit ieri știrea că Comisia Electorală Centrală îi răspunde lui Alexandru Slusari cu privire la sabotarea noului primar al capitalei. CEC spunea că a primit procesul verbal privind totalizarea rezultatelor votării la alegerile primarului general al municipiului Chișinău, întocmit de Consiliul electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău, desfășurate pe data de 3 iunie 2018. Eu și foarte mulți locuitori ai municipiului am așteptat un alt răspuns. Am vrut să aud că CEC deja a expediat toate actele legate de scrutinul din 3 iunie către Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent. Și nimeni nu poate oferi explicații plauzibile. Răspunsul lor este de genul că parcă mai trebuie ceva, dar ce concret încă nu e clar”, a adăugat Alexandru Slusari.

„Dacă echipa noastră nu înțelege ceva, atunci poate presa liberă va încerca să afle de ce așa lung drum între CEC și Judecătoria Centru? Azi parcă troleibuzele merg normal și este nevoie să mergi doar o singură stație până la locul destinației”, a adăugat Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: