Salah şi-a dislocat umărul în meciul de la Kiev şi a fost surprins cu un bandaj pe umărul accidentat atât după partida cu PSG, cât şi după cea de miercuri cu Napoli, din Liga Campionilor.

Suporterii "cormoranilor" îl învinovăţesc pentru problemele lui Salah pe căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, care s-a plâns că a primit şi ameninţări cu moartea din partea fanilor englezi după finala UCL.

"Blestemat să fii, Ramos, uită-te la umărul lui", a fost unul dintre ultimele mesaje ale suporterilor lui Liverpool la adresa apărătorului spaniol, postat după meciul "cormoranilor" de la Napoli, din Liga Campionilor.

Ramos a fost fluierat copios şi de fanii Angliei luna trecută, pe Wembley, când a jucat cu naţionala Spaniei contra reprezentativei din Albion în Liga Naţiunilor.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani are 12 meciuri şi trei goluri în acest sezon pentru Liverpool, în toate competiţiile.

Mohamed Salah a jucat 52 de partide şi a marcat 44 de goluri sezonul trecut pentru "cormorani", care l-au cumpărat în 2017 de la Roma pentru 42 de milioane de euro.