image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase, la un an de la alegerea sa la Primăria capitalei: Voi continua să mă bat pentru Chișinău

„Voi continua să mă bat pentru Chișinău și suburbii indiferent de ce funcție voi ocupa, pentru că da, Capitala țării rămâne a fi orașul meu de suflet, orașul căruia îi datorez nu doar recunoștință, ci și necesitatea asumată de implicare și efort”.

Este mesajul primarului ales al capitalei, Andrei Năstase. Copreședintele blocului ACUM a lansat declarația la un an de la victoria sa în turul doi al alegerilor pentru primăria capitalei, din 3 iunie 2018.

„Acum un an, oamenii din Chișinău, dar și cei din centura sa de aur, suburbiile Capitalei, și-au ales Primarul general, și-au ales persoana în care au investit întreaga lor speranță într-o viață mai bună, întreaga lor încredere în programul nostru electoral bazat pe o reformă profundă a municipalității. Le-am mulțumit adânc atunci, le mulțumesc cu toată dragostea și astăzi, inclusiv pentru faptul că oriunde aș merge, cu oricine dintre chișinăuieni m-aș întâlni, sunt considerat în continuare Primarul lor de suflet, primarul legitim al Capitalei. Pentru mine asta contează cel mai mult – recunoștința oamenilor pentru eforturile extrem de solicitante pe care le-am făcut și pe care le voi face în continuare. Nemernicia și nimicnicia unui uzurpator pitic și a slugilor sale docile din sistemul judecătoresc au făcut ca mandatul oamenilor să fie amânat, iar acest lucru a avut consecințe devastatoare pentru democrație și statul de drept, pentru Republica Moldova, țara noastră fiind sancționată de partenerii de dezvoltare tocmai pentru acest atac fără precedent la voința populară!”, a menționat Andrei Năstase.

Primarul ales al Chișinăului afirmă că, în consecință, a avut de suferit extrem de mult și Capitala.

„Zeci de proiecte de dezvoltare ce urmau a fi implementate în scurt timp după preluarea mandatului au fost oprite, gestionarea urbei a ajuns pe mâna unor impostori dirijați de păpușarul toxic, iar urmările dezastrului se văd cu ochiul liber. Rămân în continuare atașat de fiecare cetățean al municipiului nostru și cu această ocazie vreau să-i asigur că voi continua să mă bat pentru Chișinău și suburbii indiferent de ce funcție voi ocupa, pentru că da, Capitala țării rămâne a fi orașul meu de suflet, orașul căruia îi datorez nu doar recunoștință, ci și necesitatea asumată de implicare și efort”, a mai spus Andrei Năstase.

Amintim că, Andrei Năstase nu a putut să intre în exercițiul funcției de primar al capitalei, după ce rezultatele alegerilor au fost anulate în instanță.

Năstase primarNăstase primar
Năstase primarNăstase primar
Năstase primarNăstase primar
Năstase primarNăstase primar

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: