image
Sursa foto: GoodFon

Ryan Gosling va interpreta un vârcolac în filmul „The Wolfman”, produs de studioul Universal

Actorul canadian Ryan Gosling va interpreta rolul unui vârcolac în filmul "The Wolfman", ce va fi produs de studioul Universal, potrivit cotidianului francez Le Figaro, care citează un articol apărut în revista Variety, relatează Agerpres.

Potrivit aceleiaşi publicaţii americane, Cory Finley, care a primit recent elogii după ce a regizat drama HBO „Bad Education", cu Hugh Jackman şi Allison Janney în rolurile principale, va regiza acest proiect cinematografic.

Scenariul a fost scris de Lauren Schuker Blum şi Rebecca Angelo, care au colaborat şi la serialul „Orange Is The New Black", pe baza unui text original scris de Ryan Gosling.

Astfel, implicarea starului canadian în acest proiect nu este surprinzătoare şi confirmă tendinţa studioului Universal de a se orienta spre filme cu moştri. Studioul hollywoodian dorea să creeze un univers interconectat, denumit „Dark Universe", care să cuprindă filmele sale aparţinând acestui gen cinematografic, însă eşecul lungmetrajului „Mumia" (2017), cu Tom Cruise în unul din rolurile principale, a redus considerabil ambiţiile producătorilor săi. Universal şi-a schimbat de atunci strategia şi a ales să ofere un fel de "cec în alb" mai multor cineaşti, pentru ca aceştia să creeze propriile lor filme cu tematici şi abordări moderne.

Un exemplu relevant în acest sens este „Invisible Man". Realizat cu un buget de 7 milioane de dolari şi cu o actriţă aflată în vârf de formă, Elizabeth Moss, acest film a fost un succes de box-office şi a obţinut încasări de 122 de milioane de dolari. Lungmetrajul „Invisible Man", departe de a fi perfect, explorează într-o manieră modernă mitul omului invizibil, abordând în acelaşi timp tematica violenţei conjugale. „Invisible Man" a ieşit astfel din clişeele de gen şi a confirmat succesul strategiei adoptate de studioul Universal.

De la James Wan, la Paul Feig şi John Krasinksi, tot mai mulţi cineaşti s-au exprimat în public despre personajele pe care şi-ar dori să le abordeze în astfel de filme. Deşi anumite dintre aceste proiecte se află doar în stadii incipiente, potenţialul există. Filmul „The Wolfman" nu are deocamdată o dată oficială de lansare, iar producătorii de la Universal vor trebui să aştepte ca Ryan Gosling să încheie filmările de la următorul său lungmetraj, „The Hail Mary", regizat de Phil Lord şi Chris Miller.

Actorul Ryan Gosling este cunoscut pentru rolurile interpretate în numeroase filme de mare succes, precum „La La Land", „Blue Valentine", „Drive", „The Ides of March", „Blade Runner 2049" şi „First Man". Starul canadian are în palmares un Glob de Aur, primit în 2017 pentru rolul din „La La Land", şi două nominalizări la Oscar, primite în 2007 şi 2017 pentru interpretările din filmele „Half Nelson" respectiv „La La Land".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: