image
Sursa foto: captură video politiacapitalei.md

Detalii despre angajatul MAI, găsit fără suflare lângă clădirea Palatului Național: Poliția a reținut un suspect // VIDEO

Noi detalii în cazul angajatului Ministerului Afacerilor Interne, în vârstă de 47 de ani, care a fost găsit decedat la data de 29 noiembrie în adiacentul Palatului Național „Nicolae Sulac”. Poliția spune că acesta s-a stins din viață după ce a fost bătut de un tânăr de 20 de ani.

„Potrivit certificatului medical constatator al decesului din data de 30 noiembrie, cauza directă a decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani, a survenit în urma leziunilor primite”, se arată scris în comunicatul poliției.

Suspectul în vârstă de 20 de ani, originar din Chișinău, a fost identificat și reținut. Audiat de polițiști, acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie, iar conform legislației acesta risca pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: