Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură: Neymar l-a sunat pe Pogba și au început negocierile

Paul Pogba a devenit o ţintă pentru marile cluburi din Europa, după ce relaţia pe care o are cu Jose Mourinho la Manchester United s-a deteriorat şi şi sunt şanse mici ca situaţia să mai poată fi remediată.

În acest context, Juventus încearcă să-l readucă pe mijlocalul francez în Serie A, FC Barcelona speră să-l convingă să aleagă La Liga, în timp ce Paris St. Germain are la dispoziţie cartea Neymar.

Potrivit site-ului Goal, cel mai scump fotbalist din istorie l-a contactat recent pe Pogba, pentru a afla mai multe amănunte despre situaţia sa pe Old Trafford, dar şi despre disponibilitatea lui de a se transfera la PSG.

Prima discuţie dintre cei ar fi avut loc la sfârşitul lunii trecute, când conflictul dintre campionul mondial din Rusia şi Mourinho a atins apogeul.

De altfel, sursa citată aminteşte că şi în 2016, când încă era la FC Barcelona, Neymar a încercat să-l convingă pe Pogba să aleagă oferta catalanilor. Până la urmă, francezul a decis să se întoarcă la United, de unde plecase la Juventus, cu patru ani înainte.

În vârstă de 25 de ani, Pogba i-a costat pe "diavoli" 105 milioane de euro şi e puţin probabil ca oficialii din Manchester să renunţe la el pentru o sumă mai mică, chiar şi în condiţiile neînţelegerilor cu managerul portughez.

Problema e că, în acest moment, PSG se află sub monitorizarea UEFA, pentru campania de achiziţii spectaculoasă din vara lui 2017, când clubul francez a cheltuit în total peste 400 de milioane de euro pentru a-i transfera pe Neymar şi Kylian Mbappe.

Astfel, e puţin probabil că parizienii vor face vreo ofertă în ianuarie, despre un posibil transfer putându-se vorbi abia în vară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: