image
Sursa foto: poliția.md

FOTO, VIDEO // Comercializau droguri în nordul țării; Șase suspecți au fost reținuți; Momentul reținerii

Activitatea unei grupări infracționale specializată în comercializarea substanțelor narcotice de tip marijuana, în zona de nord a țării a fost deconspirată.

Suspecți sunt șase persoane, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, originari din mun. Bălți și raionul Fălești care au fost arestați pentru 30 de zile.

poliția.mdpoliția.md

Trei dintre suspecți fiind angajați ca șoferi în trasportul public din mun. Bălți, printre care și organizatorul grupării, unul angajat al unei spălătorii auto din Fălești.

În urma a 14 percheziții efectuate pe teritoriul raionului și orașului Fălești, precum și în mun. Bălți, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2 kg de marijuana, metadona, substanțe narcotice de tip SPICE.

poliția.mdpoliția.md

Totodată, au fost depistate și pastile „Tramadol”, pastile cu inscripția M 17, seringi cu 5 ml de soluție de opium, obiecte artizanale pentru folosirea drogurilor, pachețele pentru ambalarea acestora, telefoane mobile precum și cartele SIM cu care banuiții comunicau atât între ei cât și cu alte persoane despre comercializarea drogurilor.

poliția.mdpoliția.md

Dacă drogurile ar fi ajuns pe piaţa neagră, suspecții ar fi câştigat circa 300 mii lei. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: