image
Sursa foto: platformada.md

Andrei Năstase: „M-aș bucura dacă Alexandru Machedon ar accepta să facă parte din echipa noastră; E un om de mare calitate”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, afirmă că ar fi bucuros dacă directorul general Starnet, Alexandru Machedon, care i-a fost șef de campanie la alegerile municipale, ar accepta să facă parte din echipa Platformei DA.

„Este un om deosebit, care a reușit împreună cu echipa noastră să demonstreze acestei țări și lumii întregi că se poate. M-aș bucura foarte mult dacă Alexandru Machedon ar accepta să facă parte din echipa noastră. Deocamdată se dedică afacerii sale, societății civile, sprijină mass-media independentă din RM. Este un om de mare calitate, din punctul meu de vedere, și pe această cale vreau să-i mulțumesc pentru modul în care am organizat această campanie electorală și am câștigat alegerile în Chișinău”, a declarat liderul DA, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Noi am reușit împreună să învingem un sistem putred de corupt și perfid, care a pus în aplicare toate mijloacele posibile, tot ce au avut în arsenal, și iată că am reușit să învingem acest sistem. Este foarte importantă uneori motivația și voința. Iată Alexandru le are. Are niște calități pe care nimeni dintre noi nu le are”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: