image
Sursa foto: revisTEO.ro

Horoscop: Schimbare importantă pentru o zodie

Schimbare importantă pentru o zodie.

Vezi previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Berbec:

Ziua aduce o schimbare importantă, de care aveai nevoie pentru a aborda subiecte delicate, în discuțiile cu cei aflați departe sau undeva, mai sus, în ierarhie.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Taur:

Ești mai convingător, dar și puțin mai optimist și această schimbare de atitudine va avea efecte benefice asupra relațiilor cu apropiații.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Gemeni:

Ai șansa de a remedia multe dintre neînțelegerile care au creat probleme în cuplu sau alte relații importante. E nevoie doar de sinceritate și de un pic de optimism.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Rac:

Se schimbă, în bine, atmosfera de la locul de muncă, dialogurile devin mai deschise și mai lejere. Cooperarea e la ea acasă, iar asta poate aduce și rezultatele așteptate.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Leu:

Ești înclinat să iei în considerare gândurile bune, pozitive, cele care construiesc. Este începutul unei perioade mai bune și în relațiile cu cei dragi.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Fecioară:

Cheia bunei înțelegeri în familie este sinceritatea permanentă. Nu e de ajuns să ingori părerile răutăcioase ale unora dintre cei din anturaj.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Balanță:

Te cucerește imediat stilul direct al unora dintre apropiați și te gândești să îl preiei. Este o idee foarte bună, numai că ție nu ți se potrivește la fel de bine.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Scorpion:

Te dai singur de gol în chestiunile bănești și ar fi bine să te abții de la discuțiile pe această temă, dacă ai ceva de ascuns.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Săgetător:

Ești în formă și infuzia de optimism pe care o primești începând de azi te va ajuta să funcționezi și mai bine, oricâte ai avea de făcut.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Capricorn:

De astăzi înainte, nu pentru mult timp, vei primi mai des mesaje de la propria conștiință și nu le vei mai putea ignora, ca până acum.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Vărsător:

Un prieten îți dezvăluie anumite dedesubturi pe care nu le știai, despre un proiect de viitor la care visezi de mai mult timp.

Horoscop joi 13 decembrie 2018 – Pești: E

ști dornic să te bucuri de ceea ce îți reușește și poți face foarte bine, indiferent de efortul depus. Există mai multe modalități de a face acest lucru, important e să nu te grăbești.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: