image
Sursa foto: Jurnal.md

În ziua meciului dintre Franţa şi Moldova, pe bulevardul Dacia vor fi restricţii de circulaţie

Vineri, între orele 17.00 - 00.30, vor fi operate modificări în circulația transportului public care traversează bulevardul Dacia, în perimetrul str. Burebista – bd. Cuza – Vodă. Măsura este luată în contextul desfășurării meciul internațional de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței, pe stadionul „Zimbru”, sectorul Botanica.

Astfel, între orele 17:00 - 00:30, va fi restricționat traficul rutier pe bulevardul Dacia din direcția Aeroportului Internațional Chișinău, tronsonul cuprins între str. Burebista – bd. Cuza – Vodă.

În acest sens, circulația transportului în zonă va fi organizată, în ambele sensuri, pe partea carosabilă a bulevardului Dacia, pe același tronson, din direcția Centru spre Aeroportului Internațional Chișinău.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va suplini numărul unităților de transport public (troleibuze și autobuze) spre direcția stadionului „Zimbru”, iar posesorii biletelor la meciul de fotbal Moldova - Franța, vor putea călători cu titlu gratuit, începând cu orele 17:00 până la finalizarea programului de activitate a transportului de pasageri din capitală.

În perioada de referință, circulaţia transportului public, începând cu ora 19:00, va fi organizată după cum urmează:

· itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se scurtează până la bd. Traian;prelungește până la str. A. Mateevici;

· itinerarele rutei de troleibuz nr. 30 și a rutelor de autobuz nr. 33, nr. 44 și nr. 49 se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Dacia pe str. Independenței, bd. Traian, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu.

· Itinerarul rutei de autobuz nr. 19 se modifică, după cum urmează: tur – de pe bd. Cuza – Vodă pe str. Independenței, bd. Dacia, str. V. Crucii; retur – str. V. Crucii, bd. Dacia, str. Independenței, bd. Cuza – Vodă și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: