image
Sursa foto: captură Jurnal TV

Renato Usatâi: Am probe despre infracțiunile unor persoane cunoscute din RM, care vor „exploda” toate TV-urile mondiale

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, afirmă că a ajuns în posesia unor probe despre activitatea infracțională a „unui grup de persoane de la Chișinău”, fiind vorba de prejudicii mult mai mari decât cel din urma furtului miliardului.

„Sunt în discuții cu mai multe agenții de investigații. În primul dosar, este vorba de un prejudiciu de un miliard și o sută de milioane de dolari. În al doilea e vorba de 800 de milioane de euro și, cu părere de rău, va fi o sentință internațională împotriva RM. Mapa roșie va exploda toate televiziunile mondiale. În alte două cazuri sunt circa 400 de milioane de euro”, a dezvăluit Usatâi în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

„Nu vreau să prejudiciez ancheta într-un stat sau în mai multe. Dacă era RM un stat de drept, eu dădeam aceste informații Procuraturii din Chișinău. Toată lumea vorbește de furtul miliardului, dar sumele pe care le-am numit... .Filat stă în pușcărie și se gândește poate a ieșit ceva ce nu a crezut că va ieși niciodată. El a spus că atunci când va ieși să vorbească, va exploda politica din RM. Nu s-a întâmplat nimic, pentru că Filat se gândește la dânsul. Plahotniuc se gândește oare ce a găsit acest nebun, cum a găsit și de unde. Dodon, la fel, se va gândi poate și ai lui sunt vizați”, a menționat Usatâi.

El a refuzat să spună numele persoanelor despre care vorbește, afirmând că și-ar dori mai întâi să se expună statele implicate, le fel ca și în cazul Laundromatului.

„Mapa roșie nr. 2 va fi sentința. Este vorba de persoane foarte bine cunoscute din RM. Dacă am spus că mapa roșie va exploda toate TV-urile mondiale, vă dați seama că nu sunt implicați în spălare de bani sau că au mai scos niște bani dintr-o bancă”, a mai spus Renato Usatâi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: