image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză de proporții: Cristiano Ronaldo insistă pentru aducerea lui Jose Mourinho la Juventus

Cristiano Ronaldo insistă pe lângă conducerea lui Juventus pentru a-l aduce la cârma bianconerilor pe Jose Mourinho, după ce piemontezii s-au despărțit de Max Allegri. Anunțul a fost făcut de Gazzetta dello Sport, care susține că CR7 nu e singurul care le-a propus torinezilor această variantă.

Agentul lui Cristiano și al lui Mourinho, Jorge Mendes, l-ar fi convins deja pe Ronaldo să uite de perioada tensionată pe care a avut-o cu ”The Special One”, la finalul mandatului antrenorului, la Real Madrid.

”Doi oameni importanți insistă pentru venirea lui Mourinho”, susțin italienii de la Gazzetta dello Sport. Celelalte variante pentru banca lui Juve sunt Simone Inzaghi, Antonio Conte și Maurizio Sarri.

Jose Mourinho a învins-o pe Juventus, chiar la Torino, cu Manchester United (2-1), în grupele UEFA Champions League. La finalul meciului, acesta le-a făcut un semn ostentativ suporterilor campioanei din ultimii 8 ani din Italia.

Imediat după fluierul final, Jose Mourinho s-a dezlănţuit la adresa fanilor lui Juventus. Portughezul şi-a dus mâna la ureche în timp ce mergea pe gazon.

Leonardo Bonucci a intervenit şi a încercat să îl tempereze pe Mourinho, între ei intervenind şi căpitanul lui United, Ashley Young. În drumul spre vestiare, Mourinho a fost apostrofat şi de Dybala.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: