image
Sursa foto: Facebook/NuPlaha

O nouă manipulare la posturile controlate de Plahotniuc: Mesajul lui Johannes Hahn privind anularea alegerilor, distorsionat

Posturile de televiziune controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc continuă să scoată falsuri pe bandă rulantă. De această dată Publika TV a distorsionat mesajul comisarului european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere, Johannes Hahn, privind anularea alegerilor din Chişinău.

„Rolul sistemului judiciar nu este acela de a modifica alegerea electorală a oamenilor. Niciunul dintre participanții la procesul electoral nu a solicitat anularea alegerilor. Este fără precedent faptul că practici obișnuite, normale pentru alte procese electorale anterioare în Republica Moldova, au fost considerate încălcări ale regulilor electorale, ceea ce a dus la invalidarea alegerilor. Măsurile prevăzute de lege pentru asemenea situații nu au fost aplicate”, este mesajul publicat de comisarul european pe pagina sa de Twitter.

Chiar şi aşa, postul de televiziune Publika a prezentat diferit reacţia lui Johannes Hahn.

„Johannes Hahn: Vina pentru invalidarea alegerilor din Chişinău ar putea fi pusă pe seama legislaţiei, nu a deciziei judecătoreşti”, astfel a titrat Publika.

publika12publika12
publika1publika1

Noutăţile partenerilor

comentarii: