image
Sursa foto: Profimedia

”Război” total între Pique și Shakira! Ce lovitură a pregătit fotbalistul. ”Negocierile vor fi foarte dificile”

Relația dintre Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani și au doi copii: Milan și Sasha.

Tocmai cei mici ar fi ”mărul discordiei” dintre Sharkira și Pique în aceste zile. Cântăreața vrea să-i ducă să-și petreacă vacanța la Miami, timp de două luni, în timp ce fotbalistul Barcelonei și-a anunțat deja fosta parteneră că se opune categoric.

Pentru ca Shakira să poată pleca din Spania alături de copii este nevoie ca Pique să semneze o împuternicire, lucru pe care internaționalul spaniol nu este dispus să-l facă. Presa iberică a aflat și motivul pentru care fotbalistul refuză să-și dea acordul ca Milan și Sasha să-și petreacă vacanța peste ocean.

Potrivit Marca, Pique ar fi spus că nu este de acord ca cei mici să stea atât de mult timp departe de bunicii lor, părinții jucătorului. Pentru că aceștia au fost alături de nepoții lor încă din prima zi de viață, Gerard Pique susține că o astfel de despărțire i-ar afecta pe Milan și Sasha.

”Relația dintre ei e extrem de tensionată, foarte distantă, iar negocierile vor fi foarte dificile”, susțin spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: