image
Sursa foto: uefa.com

Benatia și-a ieșit din minți: A jignit și a amenințat un comediant care a râs de faultul și declarațiile lui

Fundașul lui Juventus, Mehdi Benatia, a fost unul dintre actorii principali la Real Madrid - Juventus (1-3), din returul sferturilor Ligii Campionilor, finalizat cu un mare scandal, după ce arbitrul Michael Oliver a acordat un penalty din prelungiri după o intervenție a lui asupra lui Lucas Vazquez. După meci, marocanul a reacționat nervos la o întrebare a unui jurnalist și a comparat situația trăită cu un viol. Acum, Benatia a ajuns să amenințe un comediant, după acesta l-a criticat aspru.

”Penalty-ul a fost ca un viol. Ce vrei să-ți spun? A fost ca un viol!”, a spus fotbalistul lui Juventus, după meciul de săptămâna trecută. Comediantul Maurizio Crozza a avut un discurs în carul căruia a "amendat" faultul și atitudinea marocanului, dar Benatia nu i-a "gustat" glumele și a avut o reacție dură, scrie digisport.ro.

"Cum este un viol? Ai grijă când folosești astfel de cuvinte. Nu poți să spui că a fost un viol, tu ești cel care a avut o intervenție de c**** în minutul 93. Nu știu dacă tu știi cum e un viol. Evident, nici eu. Dacă vrei să îți faci o idee, încearcă să-ți bagi în c** următorul fault făcut în careu", a spus Crozza, la emisiunea sa de la un post de televiziune din Italia.

Benatia (31 de ani) a reacționat dur și a răspuns cu o amenințare postată pe contul personal de Instagram.

"Dacă vrei să încerci, sunt în fiecare zi în Vinovo, te aștept. Imbecilule, nu faci pe nimeni să râdă", a scris fundașul lui Juventus pe o fotografie a comicului italian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: