image
Sursa foto: The Sun

Pep a anunţat două transferuri la Man. City: Nu avem 350 de milioane € în fiecare an

Pep Guardiola (47 de ani) a câştigat în acest sezon primul său titlu în Premier League cu Manchester City. "Cetăţenii" au avut un parcurs excelent, reuşind să doboare mai multe recorduri. Tehnicianul spaniol a vorbit despre campania de transferuri din această vară şi spune că gruparea de pe Etihad nu va plăti sume astronomice pe jucători.

"Yaya (n.r. Toure) pleacă, deci va trebui să-i găsim un înlocuitor şi poate încă un jucător. Vom aduce unul sau doi jucători, nu mai mult. Poate lumea nu mă crede.", a declarat Guardiola, citat de AS.

"Când oamenii spun că am luat titlul pentru că am făcut investiţii uriaşe, au dreptate. Am cheltuit foarte mulţi bani. În viitor, vrem să invesim mai puţin, pentru că, decât să investim în două sau trei perioade de transferuri, am făcut-o în una singură. ", a mai spus Guardiola.

Referitor la campania de achiziţii, Pep a mai spus: "Nu avem câte 350 de milioane de euro să cheltuim în fiecare sezon. Nu ştiu unde vom aduce întăriri, cred că în atac. Va trebui să mă gândescu foarte bine şi să mă consult cu Txiki (n.r. Begiristain), directorul sportiv al echipei. Vom evolua în patru competiţii şi avem nevoie de feţe noi".

Chiar în ziua în care a terminat campionatul cu un număr record de puncte (100), Manchester City a făcut o mișcare importantă pentru viitor: i-a prelungit contractul lui Ederson, pe care l-a transformat în 2017 în al doilea cel mai scump portar din toate timpurile. Brazilianul a semnat un contract-gigant, valabilă pe 7 sezoane, cu un salariu mai mare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: