image
Sursa foto: gazzetta.it

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Buffon în Serie A: Negocierile au început deja

Gianluigi Buffon se va retrage la finalul sezonului și conducerea lui Juventus e conștientă că trebuie să aducă un portar valoros care să se bată cu Wojciech Szczesny pentru postul de titular. Alesul "Bătrânei Doamne" este Mattia Perin, goalkeeperul celor de la Genoa.

Wojciech Szczesny a dovedit în acest sezon că e o soluţie excelentă pentru a-i urma lui Buffon. Polonezul de 27 de ani are, însă, nevoie de o concurență serioasă și Juventus vrea să ia unul din cei mai buni tineri portari din Serie A. Este vorba despre Mattia Perin, portar care la 25 de ani are deja o prezență în poarta naționalei Italiei și meciuri în toate selecționatele de juniori.

Juventus a început deja negocierile cu Genoa pentru Perin. Conform presei din Italia, campioana din Serie A e gata să ofere 12 milioane de euro pentru Perin, însă Genoa cere 20 de milioane de euro. Diferența este una destul de mică și jurnaliștii italieni scriu că șansele ca cele două părți să bată palma în această vară sunt destul de mari.

Perin vine după un sezon excelent în poarta "Grifonilor", unde a fost integralist în toate cele 36 de partide disputate până în prezent. A închis poarta în 12 partide și a primit doar 40 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: