image
Sursa foto: Privesc.eu

Reacția lui Pavel Filip la decizia celor șase deputați de a părăsi PD

„O decizie previzibilă”. Astfel a comentat președintele PD Pavel Filip decizia celor șase deputați de a părăsi fracțiunea parlamentară a PD, dar și partidul.

„Am luat act de anunțul făcut de acest grup de colegi de a părăsi PDM. Era o decizie previzibilă, având în vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM cât și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun.

„În acest moment sunt la București, unde am mai multe întâlniri oficiale, seara voi reveni la Chișinău, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială”, a adăugat Filip.

Precizăm că un grup format din șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat astăzi că părăsesc Partidul Democrat. Este vorba de Andrian Candu, Vladimir Cebotari, Sergiu Sârbu, Corneliu Padnevici, Grigore Repeșciuc și Eleonora Graur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: