image
Sursa foto: Getty Images

Jorge Mendes va încasa un comision uriaș de pe urma transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Transferul lui Ronaldo pare în acest moment doar o chestiune de timp, Juventus fiind în pole-position pentru obţinerea semnăturii golgheterului de la Real Madrid. Campioana Italiei va trebui să mai achite însă o sumă importantă pentru transferul lusitanului, pe lângă cele 100 de milioane pe care le va trimite în conturile lui Real Madrid.

Confrom celor de la Sport Mediaset, Juventus îi va achita lui Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, între 20 și 25 de milioane de euro. Suna reprezintă comisionul impresarului, care a reușit să-i convingă pe cei de la Real Madrid să-l cedeze pe atacantul portughez pentru doar 100 de milioane de euro.

Nu e prima dată când Juventus e nevoită să plătească sume importante agenților de jucători. Așa s-a întâmplat și cu Mino Raiola, cel care l-a dus la Manchester United pe Paul Pogba pentru 105 milioane de euro și care a încasat în total aproape 27 de milioane de euro. De asemenea, torinezii au plătit comisioane în valoare de 16 milioane de euro pentru Emre Can, jucător ajuns în această vară la Juventus, liber de contract.

Ronaldo, ajuns la 33 de ani, joacă pe Santiago Bernabeu de 9 ani și are o cotă de piață de 100 de milioane de euro, conform site-ului de spacialitate Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: