image
Sursa foto: Getty Images

Inter l-a uitat pe Luka Modric și se gândește la un alt star de la Real Madrid

Presa din Italia anunță că Inter a renunțat la ideea de a încerca să-l achiziționeze pe Luka Modric. În locul Balonului de Aur, formația milaneză dorește tot un jucător de la camioana Europei. "Inter l-a uitat pe Luka Modrid și se gândește la Isco", anunță italienii de la Tuttosport.

Isco este cel mai puţin folosit mijlocaş din lotul lui Real Madrid și opțiunea cu numărul 20 a antrenorului Santiago Solari, așa cum a scris presa iberică. Mijlocașul de 26 de ani e sătul de această situație și vrea să plece de la campioana Europei. Inter este una din formațiile care vrea să profite de această situație, scrie Tuttosport, care amintește și de interesul altor echipe cu nume ca Manchester City sau Juventus.

După ce în vară a insistat pentru transferul lui Luka Modric și a fost refuzată de mai multe ori, gruparea milaneză a renunțat la ideea transferului mijlocașului croat. Nici pentru Isco nu va exista o ofertă în actuala perioadă de mercato, însă Inter va încerca să forțeze transferul în vară.

Isco a jucat 14 meciuri (doar cinci ca titular) în acest sezon din Primera Division, în care a marcat un singur gol. Evaluat de transfermarkt.de la 75 de milioane de euro, Isco mai are contract cu Real Madrid până în 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: