image
Sursa foto: a-tv.md

Un chirurg din RM, cu o experiență de 37 de ani, și-a pierdut viața din cauza COVID-19

Încă un medic din Republica Moldova a murit din cauza infecției cu COVID-19. Este vorba de chirurgul Stelian Candâba de la Spitalul clinic „Sfânta Treime” din capitală. Este al 15-lea cadru medical din Moldova răpus de coronavirus.

Medicul avea 66 de ani și a fost internat pe 18 mai la Spitalul Clinic Republican.

„Cu regret, informăm despre trecerea în neființă a dlui Stelian Candâba în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic chirurg, secția chirugie septică a Spitalului Clinic Sf. Treime din capitală. Acesta a fost internat la data de 18 mai, la Spitalul Clinic Republican. Sistemul medical a pierdut un specialist, care și-a dedicat mai mult de 30 ani uneia dintre cele mai complexe specialități din medicină – chirurgia și a tratat cu grijă și responsabilitate mii de pacienți. Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și colegilor și le dorim multă putere pentru a trece peste această grea încercare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Stelian Candâba era medic de categorie superioară și activa din 1994 la „Sfânta Treime” în calitate de chirurg ordinator în chirurgie septică. A activat în sistemul medical timp de 37 de ani.

Stelian CandâbaStelian Candâba

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: