image
Sursa foto: as.com

Transferul iernii pentru Real Madrid: Anunțul făcut de Marca pe prima pagină; Suma pregătită deja de Perez

Florentino Perez începe reconstrucția la Real Madrid, iar primul pe lista ”galacticilor” pentru perioada de mercato de iarnă este Mario Hermoso. Marca anunță pe prima pagină mutarea. Fundașul de 23 de ani este văzut ca o soluție perfectă pentru gruparea ”blanco”, mai ales că el a fost crescut de ”La Fabrica”, școala de fotbal a campioanei Europei.

Evoluțiile din acest sezon în tricoul lui Espanyol i-au adus lui Hermoso și o convocare la naționala Spaniei. Luis Enrique a pus și pe seama jocului lui Mario faptul că echipa de pe locul doi din Primera are a doua cea mai bună apărare din campionat (8 goluri primite în 11 meciuri). ”Este noua senzație a campionatului”, notau cei de la elespanol.com.

Suma de transfer anunțată de Marca este una care nu îi va pune probleme lui Perez, 7.5 milioane de euro. Totuși, în urmă cu câteva săptămâni, Hermoso anunța că nu e tentat de o despărțire de gruparea catalană. ”Nu îmi trece prin cap acum să plec. Avem un grup excepțional și jucăm un fotbal foarte atractiv”.

Totuși, să joace alături de fotbaliștii care au câștigat UEFA Champions League în ultimii trei ani este o provocare pentru Hermoso, cel despre care s-a scris și în această vară că ar putea reveni la Madrid. Fundașul cotat la 20 de milioane de euro a plecat gratis la Espanyol în vara lui 2017, după ce fusese împrumutat o stagiune la Valladolid.

23 de meciuri și două goluri a adunat Hermoso în sezonul 2017/2018 în tricoul lui Espanyol. În această stagiune, stopperul are tot două reușite în cele 990 de minute adunate în La Liga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: