image
Sursa foto: marca.com

Ronaldo vrea pace cu Fiscul: Propunerea starului de la Real Madrid pentru a evita închisoarea

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a realizat că nu este de glumit cu autoritățile spaniole iar teama că ar putea fi condamnat la închisoare l-a făcut să-și regândească întreaga strategie și să vină cu o propunere menită a mulțumi pe toată lumea. În acest sens, vedeta celor de la Real Madrid este dispusă să-și recunoască vina și să achite imediat suma de 14 milioane de euro.

Acum, mingea se află în terenul Fiscului spaniol, care urmează să decidă dacă este de acord sau nu cu varianta propusă de portughez.

Autorităţile spaniole îl acuză pe Ronaldo de evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro în intervalul 2011-2014, bani proveniţi din sumele obţinute din drepturile de imagine ale starului portughez. În cazul în care nu se va ajunge la un acord, suma reclamată de fisc ar putea creşte chiar şi de şase ori, ceea ce este însă puţin probabil, scrie El Mundo.

Potrivit dezvăluirilor Football Leaks, Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale, timp de şapte ani, companii paravan. Atacantul portughez ar fi profitat de un sistem elaborat de evaziune fiscală pus în practică de agentul său, Jorge Mendes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: