image
Sursa foto: privesc.eu

Slusari: „Cel care mai ieri părea atotputernic, întreprinde acțiuni impulsive și repulsive în administrarea Chișinăului”

Cel care încă ieri părea pentru toata țara atotputernic, acum face niște acțiuni impulsive și repulsive în zona administrării municipiului. Brusc și subit a fost schimbată conducerea Întreprinderii Municipale „Apă Canal”. S-au pornit demolări abuzive, pentru eliberarea locurilor pentru construcții, care mai mulți ani se fac haotic în lipsa Planului Urbanist General, spune vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

În context, Alexandru Slusari spune că „cunoaștem că în Primărie unii funcționari, care cu siguranța nu se vor regăsi în echipa primarului antioligarhic și care au fost implicați în mai multe scheme obscure, acum sunt forțații de cercuri criminale să mai elibereze, contra cost, volume de documente permisive”.

Totodată, vicepreşedintele Platformei DA a menţionat că „încercarea de a șterge urmele crimelor și de a-l încolți pe Andrei Năstase cu reprezentanții mafiei va eșua cu siguranța”

„Nu vă ajută nimic! Basta cu haosul și bespredelul! Noi deja știm multe lucruri ilegale, care s-au produs în Primărie și Consiliul Municipal și nu vom permite mușamalizarea acestora. Oamenii și contribuabili sunt în drept să cunoască "eroilor" distrugerii capitalei. Mai ales că nu sunt mulți. Suntem siguri că majoritatea angajaților structurilor municipale nu sunt implicați în acest dezmăț și unii din ei deja ne-au povestit foarte mult”, a punctat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: