image
Sursa foto: observatoruldetimiș.ro//foto simbol

Caruselurile și fotografiile cu Moș Crăciun din PMAN, promise gratis pentru copii, sunt de fapt cu plată: Ce spune Ion Ceban

Acum patru zile, Primăria municipiului Chișinău informa că între orele 14:00 – 17:00, copiii pot beneficia gratuit de caruselul din Piața Marii Adunări Naționale, precum și de fotografii cu Moș Crăciun. Responsabilii de la Primărie menționau atunci că cei mici vor primi și dulciuri gratuit, lucru care de fapt nu se întâmplă, iar părinții trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-și distra copii în PMAN.

Aseară, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care oamenii se arată revoltați de faptul că Ion Ceban a anunțat una, dar în PMAN se întâmplă cu totul altceva, adică părinții trebuie să achite pentru o tură la carusel sau pentru fotografiile cu Moș Crăciun.

Astăzi primarul general, Ion Ceban, a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook menționând că: „Astăzi, am repetat și am cerut în ședința operativă de la toți responsabilii ca, toate caruselurile din Piața Marii Adunări Naționale, pe parcursul sărbătorilor de iarnă, între orele 14.00-17.00 zilnic, fie gratuite pentru copii cu vârsta de până la 12 ani. În caz contrar, agenții economici își vor ridica caruselurile. Începând de astăzi, situația va fi strict monitorizată de reprezentanții primăriei”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: