image
Sursa foto: digi24.ro

Un parlamentar sloven a demisionat, după ce a furat un sandviș; Explicația politicianului pentru gestul său

Un membru al Parlamentului Sloveniei a demisionat, după ce a recunoscut că a furat un sandviș dintr-un magazin din Ljubljana. Parlamentarul a încercat să se apere spunând că vânzătorii l-au ignorat.

Darij Krajcic le-a spus jurnaliștilor că s-a enervat pentru că vânzătorii l-au tratat ca și când ar fi fost invizibil, așa că a decis să le testeze vigilența ieșind din magazin cu sandvișul în mână, scrie digi24.ro.

Furtul a trecut neobservat, iar parlamentarul spune că a revenit mai târziu pentru a plăti sandvișul. El și-a cerut scuze pentru gestul său, adăugând că regretă „acest experiment social”.

Darij Krajcic a recunoscut public furtul când le-a spus o anecdotă colegilor săi din parlament. „Cred că am stat acolo, în spatele tejghelei, vreo 3 minute”, a declarat el.

Cei trei vânzători nu l-ar fi observat și nu s-au grăbit să îl servească, așa că parlamentarul, fost profesor, a ieșit cu sandvișul, fără să plătească.

„Nimeni nu a venit după mine, nimeni nu a dat alarma”, a povestit el, adăugând că existența camerelor de supraveghere a slăbit vigilența angajaților.

Inițial, parlamentarii s-au amuzat pe seama poveștii lui Darij Krajcic. Însă joi, Brane Golubovic, liderul partidului LMS, din care face parte Krajcic, a condamnat gestul acestuia, catalogându-l drept „inacceptabil”.

„Și-a asumat vina și a demisionat din proprie inițiativă”, a precizat Brane Golubovic ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: