image
Sursa foto: captură video

Caz terifiant la Dubăsari: Un adolescent, bătut până la moarte de prieteni și impus să-și sape groapa

Un adolescent a decedat la spital după ce fost bătut de doi prieteni și impus să-și sape groapa pentru că acesta nu le-a făcut cinste. După ce l-au bătut, cei doi l-au dus la cimitir și l-au lăsat acolo, fiind observat abia spre dimineață de un trecător.

Istoria teribiilă care i-a îngrozit pe locuitorii din Dubăsari a avut loc în noaptea de 18 octombrie.

Presa locală scrie că aceștia au petrecut noaptea într-un karaoke iar la un moment dat între ei s-a iscat un conflict din cauza că minorul de 17 ani nu a vrut să le facă cinste și să-i servească cu alcool pe prieteni.

Adolescentul a fost bătut iar apoi urcat cu forța într-un taxi și dus pe un câmp, iar ajunși acolo l-au impus să-și sape groapa.

Făptașii au mai bătut o dată minorul până acesta și-a pierdut cunoștința, după care la-u urcat în taxi și l-au aruncat într-un cimitir.

Totul a avut loc sub ochii taximetristului, un tânăr de 18 de ani care a declarat polițiștilor că a îndeplinit tot ceea ce îi spuneau minorii, fiindu-i frică să nu fie bătut și el.

Un trecător a observat abia spre dimineață băiatul, fiind transportat la spital în secția de reanimare.

Din nefericire acesta la scurt timp a decedat din cauza traumelor primite.

Potrivit forțelor de ordine, amicii acestuia erau minori, iar unul dintre ei a fost judecat anterior pentru huliganism.

Presa locală mai scrie că victima și cei doi suspecți erau prieteni de mai mult timp. Aceștia apar împreună în mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Toți trei, inclusiv și taximetristul se află acum după gratii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: