image
Sursa foto: Jurnal.md

Usatâi: Țuțu s-a predat autorităților de la Chișinău în urma unor înțelegeri; E prima „rândunică” a coaliției PSRM-PD

Constantin Țuțu s-a predat autorităților de la Chișinău în urma unor înțelegeri și cu anumite garanții. Cel puțin asta susține liderul Partidului Politic Partidului Nostru, Renato Usatâi.

„Țuțu s-a predat dar în urma unei înțelegeri. Este prima „rândunică” rezultată în urma coaliției PSRM- PD. Da, Țuțu o să stea un pic la pușcărie, dar fără omul numele căruia începe cu litera „E”, deocamdată, o să spun doar așa, acest lucru ar fi fost imposibil. Țuțu, care a făcut ce a vrut în această țară, s-a întors”, a spus Renato Usatâi într-un live pe Facebook.

Acesta a ținut să amintească de campania electorală pentru prezidențialele din 2016, când Constantin Țuțu „și-a bătut joc de Igor Dodon”, aflat în Băcioi la o întâlnire electorală.

„Așa că înțelegeți, fără garanții pe-aici nu ar fi fost nici urmă de-a lui Țuțu. El a început să implore să fie adus în țară, pentru că s-au început niște reglări criminale în România, în legătură cu contrabanda de țigări. Țuțu și acolo se ascundea”, a adăugat Renato Usatâi.

Amintim că fostul deputat PD Constantin Țuțu, anunțat în urmărire internațională fiind acuzat de îmbogățire ilicită, a fost reținut ieri la intrarea în țară, după ce s-a predat benevol.

După ce a fost audiat de procurori, care i-au înaintat învinuirea, Țuțu a fost trimis la domiciliu, pentru a respecta carantina timp de 14 zile.

Constantin Țuțu este unul dintre primii reprezentanți ai PD care au fugit din Republica Moldova, la scurt timp după ce formațiunea a cedat puterea, în iunie 2019.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: