image
Sursa foto: Getty Images

Madrid, transfer galactic în plină pandemie! Zidane, în culmea fericirii

Mijlocaşul echipei Manchester United, Paul Pogba, şi-a ales viitoarea destinaţie, anunţă AS.

Conform cotidianului spaniol, mijlocaşul francez preferă să meargă la Real Madrid decât să rămână la Manchester United sau să revină la fosta sa echipă, Juventus Torino.

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United urmează să expire în vara anului 2021, iar oficialii grupării de pe Old Trafford s-au resemnat cu gândul că francezul nu va semna prelungirea înţelegerii, astfel că sunt deschişi plecării campionului mondial încă din această vară, pentru a nu risca să îl piardă gratis.

În plus, relaţia foarte bună pe care Real Madrid o are cu agentul fotbalistului, Mino Raiola, care l-a adus pe Santiago Bernabeu şi pe portarul francez Alphonse Areola, sub formă de împrumut de la Paris Saint-Germain, ar putea facilita mutarea.

În vârstă de 27 de ani, Paul Pogba a revenit la Manchester United în 2016, la patru ani după ce diavolii îl cedaseră gratis la Juventus. Man United a plătit 105 milioane de euro pentru francez, care a avut evoluţii sub aşteptări. În acest sezon, Pogba a jucat doar şapte meciuri pentru United şi a reuşit două pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: