image
Sursa foto: telekomsport.ro

Real şi Barca se luptă pentru semnătura unui jucător de la Juventus

Sky Sports anuntă că Real Madrid pregăteşte înlocuitor pentru Luka Modric, iar aceştia se gandesc la mijlocaşul campioanei Italiei, Miralem Pjanic. Potrivit presei franceze, Barça a intrat si ea pe fir cu o ofertă importantă pentru mijlocaşul bosniac.

Conform presei din Marea Britanie, Pjanic este candidatul ideal pentru a umple golul in eventualitatea plecării lui Luka Modric de la campiona Europei. Chiar daca mai are contract pană în 2020, croatul ar fi tentat să de curs unei noi provocări.

Cota de piata a bosniacului in acest moment este 65 de milioane de euro, dar chiar si in aceste conditii "Bătrana Doamnă" nu este dispusa să se desparta de mijlocaş în această vară. Însă Real Madrid nu este singura interesată de fotbalistul de 28 de ani care a încheiat sezonul cu 7 goluri si 14 pase decisive de gol şi Barça este decisă să facă o ofertă importantă pentru mijlocaşul bianconerilor.

Pjanic s-a mai aflat in vizorul catalanilor cand acesta juca la Roma, dar in cele din urma a ajuns la Juve, în 2016, pentru 32 de milioane de euro, jumătatea din cat valoareaza acum bosniacul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: