image
Sursa foto: Le Figaro

Abia revenit la Paris, Neymar trage tare să prindă finalul de sezon pe teren

Neymar a revenit vineri la Paris, după două luni petrecute în Brazilia, acolo unde s-a refăcut după operația suferită la picior. Cel mai scump jucător din lume a trecut imediat la treabă și s-a antrenat în sala de forță.

"Îl recunoști? Neymar s-a întors la Ooredoo Center" au scris cei de la PSG pe contul oficial de Twitter, acolo unde au postat și mai multe fotografii cu starul brazilian în sala de forță.

Neymar s-a întors la Paris s-a produs cu două săptămâni înainte de verdictul final al medicilor în ceea ce privește prezența sa la Cupa Mondială din Rusia. Se stie deja ca Unai Emery, antrenorul lui PSG, își dorește să-l folosească pe brazilian în ultima etapă din Ligue 1, la 19 mai, în deplasarea de la Caen.

Revenirea în Hexagon îi va permite lui Neymar să asiste la finala Cupei Frantei, dintre PSG și Herbiers, programată marți, brazilianul urmând să fie prezent în data 12 mai pe Parc des Princes, la meciul dintre PSG si Rennes, pentru a lua parte la ceremonia de decernare a trofeului de campioana națională.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: