image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid face transferul istoric: 280 de milioane de euro pentru următorul galactic

Real Madrid este gata să dea lovitura secolului! Gruparea de pe Bernabeu vrea să redevină "galactică", iar primul nume pe listă este Kylian Mbappe. Suma este una colosală - 280 de milioane de euro, cu 60 de milioane peste recordul anterior, aducerea lui Neymar de la Barcelona la PSG.

Kylian Mbappe este destinat a fi starul viitorului, iar Real Madrid nu poate rata ocazia de a-l avea în echipă pe cel care va fi succesorul lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo peste puţin timp.

Francezul are o ascensiune uluitoare - în 2017 PSG l-a achiziţionat de la Monaco pentru 180 de milioane de euro. La doar 20 de ani, Mbappe a devenit campion mondial cu naţionala Franţei, iar la PSG este protagonistul ultimului sezon cu 30 de goluri în Ligue 1, rivalizând deja cu o altă legendă a fotbalului francez, Thierry Henry.Până acum, Mbappe a marcat 94 de goluri în carieră, mai multe decît Messi şi Ronaldo la aceeaşi vârstă.

Zinedine Zidane nu a făcut niciun secret că plănuieşte o revoluţie de proporţii în lotul madrilenilor în această vară. Eden Hazard este primul pe lista antrenorului francez, iar belgianul, care va intra în ultimul an de contract cu Chelsea, este dispus să forţeze mâna grupării de pe Stamford Bridge cu o cerere de transfer. Deocamdată, englezii cer 100 de milioane de euro pentru Hazard, dar ar putea rămâne cu buza umflată dacă nu îl vinde acum.

Într-o situaţie asemănătoare este şi Paul Pogba. Francezul nu mai vrea să rămână la Manchester United, însă clubul de pe Old Trafford nu este dispus să-l cedeze uşor. Spre deosebire de Hazard, Pogba mai are doi ani de contract cu United, echipă care are şi o opţiune de prelungire pe care o poate activa automat.

Zidane crede că mijlocaşul de 26 de ani ar fi fotbalistul în jurul căruia se strânge următorul dream team de pe Bernabeu. De aceea, recent i-a transmis un soi de ultimatum, obligându-l să ia o decizie cât mai repede, mai ales după ce Manchester United nu va juca sezonul viitor în UEFA Cahampions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: