image
Sursa foto: E! News

Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc de proces pentru custodia copiilor

Fostul cuplu Brangelina, cel mai iubit de la Hollywood, se pregăteşte de o grea bătălie judiciară care va începe la 4 decembrie, în care se va decide ce se va întâmpla cu cei şase copii precum şi modul de împărţire a bunurilor comune, relatează online ziarul spaniol ABC.

Au trecut deja doi ani de când s-a făcut publică despărţirea dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Diferenţele ireconciliabile au făcut ca fostul cuplu să nu se pună de acord cu privire la cei şase copii au lor: Maddox, 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 12 ani, Shiloh, 11 ani şi gemenii, Vivienne şi Knox, de 9 ani.

Deşi au încercat să-şi soluţioneze diferenţele cu ajutorul unui judecător privat şi se specula că cei doi au ajuns la un fel de acord, lucrurile sunt departe de fi soluţionate. Procesul în care se va dezbate custodia minorilor va începe la 4 decembrie şi va dura între două şi trei săptămâni, potrivit portalului TMZ. După acest interval, judecătorul va decide soarta celor mici, scrie Agerpres.

Pentru Brad şi Angelina, la un moment dat cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood, reconcilierea pare imposibilă. Angelina Jolie cere custodia totală a minorilor, în timp ce Brad Pitt vrea o custodie împărţită şi niciunul dintre ei nu vrea să renunţe.

Nu este însă singura problemă care va fi rezolvată în această bătălie judiciară. Judecătorul va decide şi asupra bunurilor şi proprietăţilor foştilor soţi, care în momentul în care şi-au spus "da" nu semnaseră un acord prenupţial.

Sunt momente dificile pentru cei doi foşti soţi a căror viaţă a devenit treptat un infern.

În prezent Angelina este foarte implicată în activităţi umanitare, în timp ce Brad s-a refugiat în compania prietenilor, alăturându-se lui Leonardo DiCaprio şi altor vedete care au făcut apel populaţiei să voteze la alegerile legislative de marţi din SUA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: