image
Sursa foto: Getty Images

Nici Messi, nici CR7, nici Neymar: Mbappe, vrăjit de un fotbalist, în 2018; E incredibil

Kylian Mbappé este coleg cu Neymar la PSG, însă alt fotbalist l-a lăsat fără cuvinte în 2018. Eden Hazard este jucătorul care l-a cucerit pe cel mai bun tânăr fotbalist din lume.

Într-o perioadă în care se discută intens despre posibilitatea ca Hazard să fie transferat la Real Madrid din iarnă, Mbappe a făcut o declaraţie măgulitoare la adresa starului de la Chelsea.

"Am fost impresionat de el. E fotbalistul care m-a uimit cel mai mult în acest an. E incredibil ce viteză are, nu doar când aleargă, ci şi în execuţii. Mingea i se lipeşte de picior mereu şi are o viziune uimitoare: nu e spaţiu care să existe şi el să nu îl vadă", a spus Mbappe.

Franţa - Belgia a fost văzută de mulţi drept adevărata finală de la Mondialul din Rusia. Cele două s-au întâlnit în penultimul act, iar victoria le-a revenit "cocoşilor", cu 1-0, prin golul marcat de Umtiti.

Mbappe a devenit la începutul săptămânii primul jucător care cucereşte trofeul Kopa. În cursa pentru Balonul de Aur, francezul a fost la un pas de podium, ocupând doar locul 4. În schimb, Hazard a fost doar al 8-lea, în condiţiile în care rezultatele lui Chelsea din acest sezon nu l-au ajutat deloc.

7 goluri şi 6 pase decisive are Hazard în cele 15 etape de Premier League din acest sezon. Asta în condiţiile în care a lipsit în primele meciuri, revenind mai târziu la echipă după un Mondial epuizant.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: