La StarNet, prieteniile sunt motiv de bucurie! Acum, orice client care vine la StarNet împreună cu persoana dragă, beneficiază de două abonamente la preţ de unul, pentru o perioadă de 6 luni. Totodată, clienţii care vor opta pentru o conectare individuală, vor primi abonamentul la jumătate de preţ, pentru o perioadă de 3 luni.

Pentru comoditatea clienţilor, StarNet a împachetat abonamente variate, Internet Only doar la 75 de lei sau cu servicii combinate, abonamente Triple play de la 100 lei. Iar pentru siguranţă deplină pe net, odată cu alegerea abonamentului, clienţii beneficiază de licenţe antivirus Bitdefender gratuite, timp de un an.

Descoperiţi împreună orice colţ al universului şi împărţiţi emoţii desăvârşite pentru că StarNet vă pune la dispoziţie tot de ce aveţi nevoie:

Internet – 100 Mbps Televiziune – cu cea mai variată grilă TV Telefonie – 1200 minute Echipamente Wi-Fi incluse şi conectare gratuită

Creează-ţi abonamentul perfect la jumătate de preţ, uşor şi rapid, cu ajutorul constructorului online pe promo.starnet.md, iar experţii StarNet îţi sunt mereu la dispoziţie, pentru a răspunde la solicitări şi întrebări atât în oficii, cât şi la numărul de telefon 0 22 84 44 44, care este activ 24/7.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!