image
Sursa foto: Profimedia

Ansu Fati s-a săturat de bisturiu! Decarul Barcelonei n-a mai ținut cont de sfatul medicilor și a refuzat operația

Ansu Fati (19 ani) a suferit o nouă accidentare serioasă, iar staff-ul medical al Barcelonei i-a recomandat să se opereze.

Fotbalistul devenit acum câteva luni numărul 10 de pe Camp Nou are probleme la tendonul bicepsului femural stâng, iar luni suporterii blaugrana au așteptat cu sufletul la gură pentru a afla ce strategie va urma.

Mundo Deportivo informează că Fati a luat o decizie în legătură cu accidentarea sa, iar alegerea sa este surprinzătoare. Contrar sfatului primit de la medici, internaționalul spaniol nu se va opera.

Decarul Barcelonei nu mai vrea să ajungă din nou pe masa de operație. Anul trecut, el suferise 4 intervenții chirurgicale în decurs de doar 6 luni. În schimb, el a hotărât să urmeze un tratament neinvaziv, care îi va permite să-și trateze accidentarea în timp.

Prin urmare, Fati va reveni mai rapid pe gazon, deoarece nu mai trebuie să treacă prin procesul de recuperare ulterior operației. De când a debutat în tricoul echipei mari, fotbalistul originar din Guineea-Bissau a suferit 7 accidentări, care l-au ținut în afara terenului vreme de 455 de zile.

Pe contul personal de Instagram, spaniolul a postat un mesaj războinic, în care recunoaște că e forțat să experimenteze cea mai grea parte din fotbal, dar că nu va renunța niciodată.

"Din păcate, trebuie să trăiesc cea mai neagră parte a fotbalului, dar nu voi ceda niciodată. Mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere și dragoste. NU CEDA NICIODATĂ!", a transmis fotbalistul prin intermediul internetului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: