image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul lui Maradona pentru Messi, înaintea duelului decisiv cu Nigeria

Argentina a deziluzionat în primele două meciuri de la Cupa Mondială din Rusia (1-1 cu Islanda și 0-3 în fața Croației) și își joacă în fața Nigeriei calificarea în optimile de finală. Dezamăgit după acele rezultate, Diego Armando Maradona i-a transmis lui Lionel Messi un mesaj plin de optimism, după ziua actualului căpitan al primei reprezentative.

După rezultatele care au zguduit Argentina, țintele lui Maradona au fost cu predilecție selecționerul Sampaoli și cu președintele Federației, Claudio Tapia. Despre Lionel Messi, care a împlinit 31 de ani duminică, a vorbit mereu frumos și acum simte că tot urmașul său la națională ar putea fi omul decisiv pentru relansarea "pumelor".

"Mi-ar plăcea să vorbesc cu Leo şi să îi spun: 'Nu eşti vinovat cu nimic, cu absolut nimic! Şi aş vrea să îţi spun că te iubesc şi te respect, aşa cum am făcut-o mereu'", a spus Diego Armando Maradona, la postul de televiziune teleSUR.

Lionel Messi este cel mai bun marcator din toate timpurile pentru naționala Argentinei, cu 64 de goluri (în 126 de meciuri). Maradona e pe locul 5, cu 34 de reușite în 91 de meciuri.

Duminică, 24 iunie, lotul Argentinei l-a sărbătorit pe Messi, care a împlinit 31 de ani. A fost o aniversare tristă pentru starul Argentinei, deși a fost unicul jucător care a scăpat necriticat de presă sud-americană. Fostul Balon de Aur a lăsat de înţeles că ar vrea să continue la naţională, neputând să renunţe la visul de a fi campion mondial.

Nigeria - Argentina, din a treia etapă a Grupei D de la Cupa Mondială din 2018, se joacă marți, 26 iunie, la ora 21:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: