image
Sursa foto: Getty Images

Motivul gafelor lui Karius din finala Ligii Campionilor, dezvăluit de medicii americani

Ipoteză incredibilă apărută la nouă zile după finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Liverpool. Gafele portarului "cormoranilor" ar fi fost provocate de o contuzie suferită de german în timpul partidei de la Kiev.

Analizele făcute de Karius la un spital din Boston relevă o contuzie a germanului, cel mai probabil ca urmare a unui duel cu Sergio Ramos, de la începutul reprizei secunde, la scorul de 0-0.

Medicii americani susţin că un astfel de accident "poate afecta evoluţia" celui accidentat, care, cel mai probabil, a simţit "imediat" efectele unei astfel de lovituri.

Doctorul Ross Zafonte susţine că Loris Karius ar fi suferit o "disfuncție spațială vizuală", un proces care împiedică capacitatea unei persoane de a procesa informații vizuale despre locul unde sunt obiecte în spațiu.

La scurt timp după accident, Ramos a repus o minge în gheata lui Karim Benzema, care a deschis scorul în minutul 51. Goalkeeperul în vârstă de 24 de ani a greşit grav şi la golul 3 al madrilenilor, marcat de Gareth Bale în minutul 83.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: