image
Sursa foto: Getty Images

După Cristiano Ronaldo, Juventus vrea să mai dea o lovitură cu un alt jucător de la Real Madrid

După transferul lui Cristiano Ronaldo, afacerile pe axa Real Madrid - Juventus ar putea continua tot cu madrilenii pe post de vânzători. Potrivit publicației spaniole Marca, Juventus s-a interesat de Theo Hernandez, văzut drept un posibil înlocuitor pentru Alex Sandro.În acest sens, Theo și agentul său, Manolo García Quilon, vor să-și programeze o rundă de discuții cu oficialii de pe Bernabeu în cele ce urmează.

Adus pe Santiago Bernabeu în urmă cu un an, de la Atletico Madrid, pentru o sumă cuprinsă între 26 și 28 de milioane de euro (în funcție de obiective), francezul de 20 de ani a prins doar 23 de meciuri la madrileni, însă e conștient că îi va fi greu să evolueze în condițiile în care pe același post cu el se află unul dintre cei mai buni fundași stânga din lume, Marcelo.

Nu doar Juventus e interesată de Theo, ci și Real Sociedad, iar o mutare în acest sens nu ar fi exclusă, având în vedere relația bună a celor doi președinți, Florentino Perez și Jokin Aperribay, mai ales după ce în urmă cu câteva zile de la Real Sociedad la Real Madrid a ajuns și Alavaro Odriozola. În orice caz, interesul lui Theo este să joace mai mult, motiv pentru care ar accepta una dintre cele două variante.

De cealaltă parte, dacă nu va reuși să-l aducă pe Theo, Juventus se orientează către Alex Telles, de la FC Porto. Tot de la FC Porto a fost adus și Alex Sandro, care acum e dorit de Manchester United și Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: