image
Sursa foto: as.com

Fanii îl vor demis, dar vestiarul e de partea sa: Încă un star de la Real, alături de Lopetegui

Real Madrid are un start de sezon modest, iar Julen Lopetegui ar putea fi demis în curând. Potrivit unui sondaj realizat de Marca, fanii vor să scape de spaniol, iar Florentino Perez îi caută deja înlocuitor. Cu toate acestea, fostul selecționer al Spaniei are sprijinul vestiarului. Isco este unul dintre fotbaliștii care nu concepe ca Julen Lopetegui să plece de la Madrid.

După ce Sergio Ramos a declarat că o eventuală demitere a lui Lopetegui ar fi o mare greșeală, Isco sare și el în apărarea antrenorului.

"Sunt de acord, trebuie să-l lăsăm să-și facă treaba (...) A făcut o treabă fantastică la naționala Spaniei și face același lucru aici, dar rezultatele nu merg în direcția pe care ne-o dorim", a declarat Isco.

Julen Lopetegui are câștigat vestiarul lui Real Madrid

În ciuda faptului că presa vânează subiectul unei posibile concedieri a lui Lopetegui, Isco e de părere că presiunea mass-media nu are forța necesară de a-l îndepărta pe antrenorul galactic din fruntea echipei.

"Nu cred că presa are puterea de a concedia un antrenor. Avem încredere în el. Am fost relaxați, iar de acum înainte, un milion de lucruri se pot întâmpla, dar trebuie să avem încredere în echipă", a declarat starul lui Real Madrid

Potrivit presei spaniole, Guti, Santiago Solari și Antonio Conte se numără printre antrenorii aflați pe lista lui Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: