image
Sursa foto: jurnal.md

Urmăriţi deseară la Jurnalul Săptămânii: Afacerile nedeclarate, „păcatele” din trecut și afirmaţiile false ale Silviei Radu

Silvia Radu minte de îngheaţă apele şi nu este nici pe departe un candidat independent, aşa cum pretinde. Declaraţiile au fost făcute aseară la emisiunea "Cabinetul din umbră", în cadrul căreea a fost difuzată o investigaţie despre afacerile nedeclarate, afirmaţiile false şi "păcatele" din trecut ale aspirantei la Primărie. S-a vorbit şi despre sediul de campanie oficial al Silviei Radu, care a fost vizitat de mai multe ori de către reporterii Jurnal TV, dar care este practic pustiu.

Investigaţia realizată de Jurnal TV, la care s-au adăugat noi detalii privind campania electorală din Chişinău, puteţi s-o urmăriţi astăzi, începând cu ora 19, la Jurnalul Săptămânii.

Analistul politic Victor Ciobanu s-a referit şi la salariul lunar, de sute de mii de lei, al Silviei Radu, pe care l-a încasat la Red Union Fenosa.

Victor Ciobanu consideră că dacă Republica Moldova ar fi avut instituţii de stat independente, după difuzarea acestei investigaţii, Silvia Radu ar fi fost exclusă din cursa electorală. Nici Silvia Radu, nici consilierul ei, Cristian Hriţuc, n-au fost de găsit la telefon pentru a comenta afirmaţiile făcute la ”Cabinetul din umbră”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: