image
Sursa foto: captură video

Prințul Harry apare alături de Ed Sheeran într-un videoclip dedicat Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale

Prințul Harry și Ed Sheeran au făcut echipă într-un videoclip în care își arată susținerea față de Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Într-un videoclip postat pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, Ed Sheeran, 28 de ani, glumește cu Prințul Harry, 35 de ani, spunându-i că nimeni nu înțelege cum este „pentru oameni ca noi”, referindu-se la faptul că amândoi au părul roșcat, potrivit Daily Mail.

În ciuda glumelor făcute în clip, mesajul pe care Prințul Harry și cântărețul îl transmit împreună este unul serios. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, cei doi încurajează oamenii să ceară ajutor, să se asigure că prietenii lor sunt în siguranță și să aibă grijă de orice persoană care „ar putea să sufere în tăcere” din cauza unei suferințe mintale.

Acum doi ani, Prințul Harry a vorbit prima oară despre faptul că a fost chinuit de durere după moartea mamei lui, Prințesa Diana. Trauma l-a inspirat, însă, să inițieze mai multe programe de sănătate mintală pentru a-i încuraja pe oameni să-și exprime trăirile și sentimentele, scrie libertatea.ro.

De asemenea, Prinţul William a declarat, într-un documentar despre sănătatea mintală realizat de BBC, că durerea pe care a simțit-o la 15 ani, când mama lui, Prințesa Diana, a murit, a fost „ca nici o alta”. Recent, Meghan Markle, prinţul Harry, Kate Middleton şi prinţul William au apărut într-o reclamă împreună pentru a promova campania „Fiecare minte contează/ Every Mind Matters”, lansată de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: