image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Alexandru Slusari: „Credeam că cunoaștem toate abuzurile guvernării, dar bătaia de joc față de popor nu are margini”

„Am rămas foarte mulțumit de discuția cu locuitorii raionului Ștefan Vodă. Speranța aici este mult mai puternică decât deznădejdea. Foarte multă lume înțelege suficient procesele politice din țara noastră”, a declarat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, după o vizită în satul Olănești.

„De fiecare dată, când mergem în teritoriu, credem că după trei ani de experiență cunoaștem bine toate abuzurile și minciunile ale guvernării și nimic nu ne poate surprinde. De pensiile mizere și nevalorizate la sate, corupția uriașă, exodul accelerat a populației, decapitalizarea semnificativă a sectorului agrar noi știam demult. Dar bătaia de joc a regimului față de popor nu are margini. O doamnă de la Poșta Moldovei din raion ne-a informat că are un salariul de 900 lei și un program de lucru nenormat. Partidul Democrat a avut nevoie de 9 ani de guvernare pentru a aminti de salariile bugetarilor în ajunul alegerilor. Probabil că rândul angajaților întreprinderilor de stat de importanță strategică va veni peste deceneu, dacă tot aștea vor rămâne la guvernare”, a adăugat Alexandru Slusari”.

Totodată , Alexandru Slusari spune că a primit și mai multe întrebări: „Plahotniuc cel mai tare să teme de opoziția Platforma DA-PAS și de atâta nu i-a permis lui Năstase să devină Primar de Chișinău”; „De ce Plahotniuc tocmai acum și-a amintit de Moldova? Reiese că toți anii precedenți el a fost împotriva Moldovei”; „Ce a făcut Dodon în două luni de mandat ?”, „Când Dodon s-a băgat în campania pentru alegeri, oare el n-a știut ce atribuție are șeful statului ? De ce atâta se plânge de propria impotența?”; „Nu vom vota niciodată puterea Plahotniuc-Dodon”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: