image
Sursa foto: squawka.com

S-au făcut de râs, deşi au cheltuit sute de milioane de euro pe transferuri

Cluburile care au investit cel mai mult din iulie 2017 şi până în prezent nu au reuşit să ajungă în semifinalele cupelor europene la care au participat. Indiferent că vorbim de Champions League sau Liga Europa. Cert este că banii nu aduc întotdeauna perfomanţa şi victoriile în fotbal.

Spre exemplu, Manchester City a cheltuit cu 222,7 milioane de euro pentru Laporte, Mendy, Walker și Bernardo Silva. Iar Paris Saint-Germain a achitat 180 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, pentru că împrumutul de la AS Monaco este doar de faţadă. Ambele formaţii au părăsit ruşinor competiţia după înfrângeri cu Liverpool şi Real Madrid.

Sume enorme au investit AC Milan şi Manchester United. Degeaba! Cele două echipei au părăsit cupele europene în fazele eliminatorii. În plus, spre deosebire de City şi PSG, care sunt lideri în competiţia internă, United şi Milan sunt la mare distanţă de primele locuri şi nu mai au şanse la titlu. Doar câştigarea Cupei Angliei, respectiv Cupei Italiei, ar salva, cât de puţin, sezonul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: