image
Sursa foto: captură video

Grupuri de oameni adunați la Telecentru pentru manifestația PD; Unii devin agresivi când sunt filmați: „Te legi cu Năstase?”

Zeci de oameni sunt adunați în sectorul Telecentru, în scuarul fostului cinematograf Gaudeamus. Aceștia ar fi fost aduși organizat pentru a participa la manifestațiile PD.

Imaginile au fost surprinse de activistul Iurie Tesa. Unii simpatizanți ai PD au devenit agresivi când au observat că sunt filmați.

„Ce cauți aici? Cu cine te legi, cu Năstase?”, l-a agresat verbal un bărbat pe Iurie Tesa. A intervenit unul dintre polițiști.

Partidul Democrat ar încerca să aducă forțat angajații mai multor instituții de stat la o așa-numită manifestație împotriva unei eventuale înțelegeri dintre blocul ACUM și PSRM.

Grupurile de oameni, inclusiv aduși de teritoriu, ar urma să se întâlnească astăzi la ora 15.30, ca ulterior să se deplaseze la sediul PAS. Totodată, oamenilor li s-a cerut ca mâine să participe la un miting la ora 10.00. Informațiile au fost făcute publice de către activistul civic Ștefan Gligor.

Totodată, și pe adresa redacției parvin mesaje din teritoriu despre aducerea forțată a oamenilor la Chișinău. De la Ștefan Vodă, angajații medicali au fost trimiși la manifestațiile PD.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: