image
Sursa foto: juventus.com

Cristiano Ronaldo a fost doar începutul: Juventus, pe cale să doboare un nou record pe piaţa transferurilor

Juventus Torino a uimit lumea fotbalui, şi nu numai, prin aducerea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, dar starul portughez este doar începutul. Conform presei britanice, conducerea "Bătrânei Doamne" pregăteşte un nou transfer important.

Este vorba despre Paul Pogba, pe care oficialii lui Juventus vor să îl răscumpere de la Manchester United. La doar doi ani după ce era vândut la United pentru 105 milioane de euro şi devenea cel mai scump fotbalist din istorie – record doborât ulterior de Neymar – Pogba ar putea reveni la Torino.

După ce a plătit 112 milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo, Juventus vrea să îl aducă şi pe Paul Pogba, informează Mirror. Conform sursei amintite, torinezii intenţionează să adune 225 de milioane de euro prin vânzarea a patru fotbalişti, Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Daniele Rugani şi Mattia Caldara, şi să dea aceşti bani în schimbul lui Pogba.

Pare o poveste cusută cu aţă albă, dar dacă se va realiza, Pogba ar putea redeveni cel mai scump fotbalist al lumii. Francezul l-ar surclasa pe Neymar, care a fost transferat de PSG de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

În ultimii doi ani, Pogba a adunat 88 de meciuri pentru Manchester United şi a reuşit să înscrie 15 goluri şi să dea 18 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: