image
Sursa foto: ialovenionline.md

Un grup de liceeni de la Ialoveni au curățat stațiile de așteptare a transportului public // FOTO

Un grup de elevi din clasele a XII-a de la liceul „Andrei Vartic” au participat în după amiaza zilei de vineri, 27 noiembrie la o acțiune de voluntariat pe teritoriul orașului Ialoveni. Mai exact au făcut curat și spălat de praf stațiile de așteptare a transportului public de pe străzile centrale.

Această activitate de curățenie este doar o parte din proiect. Prin intermediul proiectului s-au procurat materiale și ustensile pentru vopsirea și renovarea imaginilor din stațiile orașului Ialoveni și 15 urne pentru gunoi, scrie ialovenionline.md.

ialovenionline.mdialovenionline.md

Însă din cauza pandemiei și a condițiilor meteo nefavorabile, o parte din activitățile și acțiunile din acest proiect urmează să fie realizate deja la primăvară.

ialovenionline.mdialovenionline.md

„Mulțumim mult APL Ialoveni pentru ajutorul și susținerea acordată. De asemenea, liceenilor și tuturor părinților , profesorilor care au educat în acești elevii-voluntari simțul responsabilității, omeniei și al atitudinii civice”, ne-a scris profesoara și consiliera Ana Doschinescu.

ialovenionline.mdialovenionline.md

Elevii au fost îndrumați de către profesoarele consiliere Ana Doschinescu, Rodica Chiriac și profesoara de educație civică Oxana Damaschin, pentru a respecta restricțiile în contextul pandemiei.

ialovenionline.mdialovenionline.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: