image
Sursa foto: Getty Images

Pamela Anderson a spus DA: Se mărită cu Adil Rami, fotbalistul lui Marseille cu 19 ani mai tânăr

Adil Rami (32 de ani) şi Pamela Anderson (51 de ani) se vor căsători. Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi, în condiţiile în care cei doi formează un cuplu de doar aproximativ un an.

Prezenţă constantă la toate meciurile pe care Rami le joacă la Marseille, fosta vedetă Baywatch a fost alături de fundaş şi în Rusia, acolo unde acesta a făcut parte din lotul lui Deschamps, care a câştigat CM.

Acum, aflaţi în vacanţă, cei doi au decis să se căsătorească. Rami i-a oferit inelul de logodnă, iar frumoasa blondă nu a stat pe gânduri şi a spus imediat "Da". De altfel, Pamela îşi dorea să fie mireasă, lucru recunoscut în lunile trecute într-un interviu. "Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el (n.r. la Adil Rami) și ne înțelegem, iar asta e cel mai important. Cine știe cât va dura... trebuie să ne trăim viața".

Jurnaliştii de la The Sun sunt surprinşi de decizia celor doi, în condiţiile în care s-au cunoscut abia acum aproximativ un an. Totuşi, Pamela a fost în alte cazuri mult mai rapidă: s-a căsătorit cu Tommy Lee, după ce îl cunoscuse cu doar 96 de ore înainte.

"Mă iubeşte din suflet. Avem o relaţie foarte sănătoasă, simplă şi minunată. Nu e o relaţie cu surle şi trâmbiţe, ci una liniştită, matură", spunea Pamela Anderson pentru Daily Mail, în februarie.

Actrița a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon. Diferenţa de vârstă nu va fi o problemă, Pamela arătând în continuare superb, deşi a depăşit 50 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: