image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo știe unde suferă Manchester United. Mesaj pentru Ralf Rangnick și coechipieri

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a vorbit despre situația actuală a lui Manchester United, care nu traversează un sezon foarte bun, în ciuda așteptărilor uriașe care erau dn partea suporterilor.

Atacantul portughez a fost reținut în discursul pe care l-a avut, însă a subliniat nevoia de schimbare a mentalității pe care trebuie să o aibă jucătorii din actualul lot al lui Manchester United.

Revenit în vară la Manchester United și primit ca un erou, Cristiano Ronaldo și evoluțiile sale au fost unul dintre puținele motive de bucurie pentru suporteri. Lusitnul crede însă că actualul lot al echipei este suficient de puternic, iar dacă din punct de vedere mental va reuși să ajungă la un nivel de top, atunci vor putea emite pretenții pentru trofee.

"Nu accept ca mentalitatea noastră să fie că ne putem mulțumi cu o poziție mai jos de locul 3. Clubul trebuie să se schimbe, eu știu ce trebuie să facem, dar nu o să o spun aici pentru că e nu e corect să fac asta. Nu vreau să fiu aici și să ne luptăm pentru locul 6.

Trebuie să ne luptăm pentru trofee, să fim competitivi. Rangnick face o treabă bună. Desigur, nu suntem mulțumiți cu locul 6, 7 sau 8. Cred că dacă ne schimbăm mentalitea, putem să realizăm lucruri mari", a spus Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat presei din Anglia.

Manchester United a reușit să se califice în turul următor al Cupei Angliei, datorită victorie cu 1-0 obținută în fața celor de la Aston Villa.

Scott McTominay a fost autorul singurului gol al partidei, venit în prima repriză, însă fanii s-au arătat nemulțumiți de evoluția favoriților, care au fost dominați în partea secundă de trupa lui Steven Gerrard.

Antrenorul neamț al lui United a vorbit despre absența celui mai important jucător al său, Cristiano Ronaldo, care se pare că a acuzat probleme medicale la antrenamentele care au precedat meciul.

"Am vorbit cu el ieri. Mi-a spus că a avut probleme la coloană vertebrală. Am decis că nu are sens să riscăm pentru un meci de Cupă care poate dura şi 120 de minute", a spus Ralf Rangnick, citat de dailymail.co.uk.

Următorul meci al lui Manchester United este programat sâmbătă, tot contra celor de la Aston Villa, însă de data aceasta în campionat, iar informațiile din presă îl da ca sigur pe Cristiano Ronaldo în lotul echipei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: