image
Sursa foto: Getty Images

Karim Benzema, pe lista lui Manchester City. Detaliile mutării au fost dezvăluite de englezi

Karim Benzema (33 de ani) ar putea să o părăsească pe Real Madrid cu destinația Premier League.

Atacantul francez care a fost unul din cei mai buni jucători din lume în ultimul an ar putea să facă trecerea în cel mai puternic campionat din Europa, Premier League.

Karim Benzema a strălucit pentru Real Madrid și este alături de Vinicius Junior omul care face ca "galacticii" să fie în continuare una dintre formațiile cele mai puternice ale lumii.

Atacantul francez ar putea totuși să facă trecerea către Premier League, anunță The Sun, acolo unde Manchester City este intersată de serviciile sale.

Sursa citată vorbește de dorința lui Pep Guardiola de a transfera un atacant, iar după refuzul lui Tottenham de a-l vinde în vară pe Harry Kane, fotbalistul lui Real Madrid este varianta de compromis găsită de "Cetățeni".

Englezii mai vorbesc și despre faptul că cei de la Manchester City deja au luat legătura cu reprezentanții lui Benzema, iar totul depinde de venirea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Karim Benzema are 18 partide jucate în acest sezon, în care a reușit să marcheze de 16 ori și să ofere 8 pase decisive.

Francezul are ce mai bun start de stagiune din carieră, iar aceste prestații cumulate cu cele de anul trecut, l-au făcut pe atacant să fie unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur.

Benzema a revenit și la naționala Franței, unde a câștigat alături de Mbappe și compania trofeul Nations League, în urma unei finale cu Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: